tiistai 9. elokuuta 2016

Maa vaihtunut

Heipparallaa,

Blogitauko on ollut pitkä, paljon pidempi kuin kuvittelin siitä tulevan. Tässä viimeiset kuukaudet on menneet melkoisessa myllerryksessä syyn jos toisenkin vuoksi. Aika moni teistä jo tietääkin, että asiat järjestyivät asuinpaikan ja puolison töiden suhteen kuitenkin lopulta niin, että talo pakattiin ja täällä kirjoitellaan terveisiä hienoisessa jetlagissa Yhdysvaltojen länsirannikolta, Seattlesta!

Me itse elimme "sen" uutisen jälkeen toukokuussa hetken siinä luulossa, että emme ehkä jää Suomeen. Tehtiin muutama siksakki kartalla ja ajateltiin suunnan olevan Suomesta aivan toisaalle kuin vihreään osavaltioon. Kunnes saimme tietää jo viikon kuluttua, että kaupungin nimi on kuitenkin Seattle. Uutinen uudesta paikasta otettiin tietenkin meillä kotona varovaisen innostuneena ja mutta tietenkin todella onnellisena vastaan. Epäluulo toteutumisesta on yrittänyt kalvata mieltä ajoittain, aika luonnollista sen viime kertaisen jälkeen. Nipistänkin itseäni varmasti vielä monta kertaa, ennen kuin uskon tämän olevan totta. Mutta nyt on kaikki hyvin ja unelmamme toteutui, tulimme yhdensuuntaisella lipulla.

Blogitahti tiuhenee, kunhan tästä päästään kunnolla saamaan elämä jaloilleen täällä. Saavuimme Sea-Tacille sunnuntain vastaisena yönä. Lensimme Helsingistä Chicagoon ja onneksi lento siellä Seattleen myöhästyi, niin kerkesimme vielä kyytiin. Pientä säätöä auton vuokraamisen kanssa ja vielä piipahdus ruokakaupan kautta aamupalatarvikkeita hakemaan kolmen aikaan yöllä. Harvemmin muuten tulee käytyä ja varsinkaan lasten kanssa siihen aikaan kaupassa.. Sen jälkeen avaimet väliaikaiselle asunnolle ja kun asunnolle päästiin, oli fiilis kaikilla väsymyksestä huolimatta, ihan mieletön. Omat tavaramme saapuvat vasta parin kuukauden kuluttua ja niinpä majoitumme sen aikaa väliaikaisessa kalustetussa asunnossa.

Sunnuntai ja eilinen meni ajellessa sekä katsellessa vanhoja huudeja. Paljon tuttua, mutta paljon myös uutta. Julia ehti jo ensimmäisenä päivänä näkemään ihanaa vanhaa korealaista ystäväänsä ja se tärkein asia miksi täällä olemme, M aloitti työnsä uudessa paikassa eilen! Uusi puhdas sivu kirjassamme, uusi ovi on auennut.

Mami
Kuinkahan monta tuntia olemme tässä puistossa viettäneet. .? Tuntui kuin emme olisi olleet päivääkään poissa :) 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että olette päässeet turvallisesti perille ❤
    Onnea teille kaikille sinne rapakon taakse . Odotan innolla aeuraavaa postausta ��❤

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että olette päässeet turvallisesti perille ❤
    Onnea teille kaikille sinne rapakon taakse . Odotan innolla aeuraavaa postausta ��❤

    VastaaPoista