tiistai 14. helmikuuta 2017

Kippistelyä

Enkeleitä, onko heitä? On, heitä kutsutaan ystäviksi. He nostavat sinut silloin jaloilleen, kun sinun siipesi unohtavat miten lennetään. 

Täällä otettiin varaslähtö ystävänpäivään viime perjantaina. Kymmenkunta ihanaa tällä reissulla tutuksi tullutta suomalaisnaista kokoontui aamulla meille brunssin merkeissä. Pöytä katettiin koreaksi nyyttärimeiningillä ja kippistettiin Mimosalla. Ihania keskusteluita ja ajatuksia, mutta aika tuntui loppuvan kesken. Mikä aloitus viikonlopulle!Sunnuntaina poikkesimme tutustumassa viinitila Chateau Ste. Michelleen. Ostimme passin, joka oikeuttaa vierailemaan yli 60:llä viinitilalla tai panimoilla Washingtonin Woodinvillen alueella. Passilla saa ilmaiseksi aina useamman näytteen. Tuolla tilalla passiin sisältyi 4 eri näytettä, jotka pystyit itse valitsemaan kahdeksasta eri vaihtoehdosta. 

Passin hinta on 50$ per henkilö/vuosi, joten ei kyllä lompakkoa paljoa kavenna. Jos vierailet viidellä tilalla, niin passin hinta on jo kuitattu. Tavoitteennamme on vuoden aikana vierailla yli kymmenessä, ehkä viidessätoista. Jos passin aikoo täyteen kerätä leimoja, niin se vaatii aktivoitumista ja omistautumista jo vähän enemmän. Tiedän kyllä henkilöitä, jotka ovat siinä onnistuneet. 

Erityisesti odotan kevään pihakonsertteja tiloilla, joihin voimme koko perheellä mennä piknikille. Kuten kuvista näkee, loppuviikosta saimme nauttia upeasta kevätilmasta jo nyt ja alkuviikon lumimyrskystä ei ollut enää tietoakaan.

Huomenna saapuu odotettuja vieraita meille Suomesta! M veljen lapset, jotka ovat meidän koko perheelle erityisen rakkaat varalapset A&V ja lastemme mummu eli anoppini. Katsotaanpa mitä tekemistä keksimme seuraaville päiville. :) 

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti