lauantai 11. maaliskuuta 2017

Winter break 2

Vieraiden lähdöstä on jo pian pari viikkoa. Arkeen on palattu niin hyvässä kuin pahassakin. Lomailu on kivaa, vaikka rutiinit ovat kuitenkin ne mitä loman lopulla alkaa aina pikkuhiljaa kaipaamaan. 

Arvata saattaa, että mitä siitä seurasi, kun ensin lapset saivat nauraa ja nauttia kaksi viikkoa yhdessäolosta, lähes sisaruksilta tuntuvien serkkujen A&V sekä mummun kanssa - ja sitten koitti se lähdön hetki? Kyllä siinä helposti meni muutama päivä suu mutrulla, kun ei enää aamulla noustessa ollutkaan sängyn vieressä se paras ystävä. Kalenterista aloitettiin heti päivien ruksiminen kesään ja jälleennäkemiseen. 

Tässä pätkiä ja hetkiä antoisasta yhdessäolosta.


Snoqualmie tubing - renkailla laskua mäessä.

Minä ja M käytimme poikia laskettelemassa Crystal Mountainilla. Kurkkukipu vaivasi sen verran, että me istuttiin kahvilassa päivä kahdestaan ja pojat painelivat rinteeseen. Mäestä otetut kuvat ovat A:n kamerasta.
Purkkaseinät Seattlessa. Seinät on puhdistettu useampaan kertaan pois, mutta aina vaan ihmiset menevät jättämään jälkensä tähän perinteiselle kadulle. Kai se tämäkin on sitten yhdenlaista kulttuuria, taidetta teinien mieleen.Ehdimme käydä myös tutustumassa viinitila JM Cellarsiin..


.. ja Eläintarha Woodland Zoohon..


..Kerry Parkissa Seattlen silhuettiin.....maailman ensimmäiseen Starbucksiin ja Seattlen kuuluisaan kauppahalliin Pike Place Marketiin...
...Snoqualmie Fallseihin........I Flyissa pojat pääsivät lentemään tuulitunnellissa......Seattlen suomikouluun, jossa isommat tytöt olivat auttamassa..Ja iso kohokohta oli myös, että Alexin 14-vuotis synttärit vietettiin! Anopin kanssa leivottiin kakut pöytään.Lisäksi, sattuneesta syystä poikkesimme tervehtimässä ja hakemassa rohtoja paikalliselta lääkäriltä. Tytöt menivät pariksi tunniksi vapaaehtoistöihin ihanaan nuorten tyttöjen urheiluvaateliikkeeseen. Pojat kävivät pelaamassa koripalloa kentällä, elokuvissa ja kuntosalillakin useampaan kertaan. Amerikkalaiseen tyyliin shoppailtiin. Tietenkin paikallisia herkkukioskeja ja burgeripaikkoja tuli myös vertailtua. Kaiken kaikkiaan kiva loma!-M-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti